Monday, November 19, 2012

jamuan akhir tahun

Greeting Text

hari ni atika citer pasal jamuan akhir...firstly yang atika nak kata mmg best sgt.
Atika takkan lupalah kenangan ni...haa...yg best kte org dpt tiu ballon sama2 pastu
tangkap gambar sama2 .Yg lawaknyer...masa tu ballon kawan terlepas then nak kejarlah ,kejar 
punya kejar bila dah dpt meletup pulak...yg kwn tu pon gelak jer...
serius mmg lawak ni atika letak gambarnya okey tapi takda la byak dlm dua keping tu ada la 
tu pon ambik dari kwn

haa ni dgn my bestie nama dia
suhaila

ni pulak dgn kawan2
diorang mmg best arr


okeylah sampai di sini saja Assalamualaikum,see you in the next entry

Wednesday, September 26, 2012

Exam

Greeting Text


hai...hmm nampak tak tajuk tu...err mmg tension lagi 2 miggu jer nak 
exam.Dah lah kena pulun habis then cikgu pulak kata tahun depan kena 
tukar bila dengar tu lagilah hmm tapi tak pelah untuk kebaikan aku jugak
semua ni bak kata pepatah bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian.
ok lah sampai jelah and apa2 pon bagi saper yg nak amik exam i wish you luck ok
bye.

Tuesday, May 22, 2012

jalan2 di hujung minggu...

Greeting Text
hai..
nmpak tajuk atas tu...
atika nie jenis org yg 'shopaholic' lah katakan
bile weekend mesti nak gi jln...tapi bukanlah every weekend
so,hari lepas tgk sukan adik balik tu mkn2,take a bath then keluar
hmm nak tau kte gi kte gi MYDIN actually baru bukak
memang sesak sangat...tak abis buat announce pasal budak hilang ...
hahh...yg best kte dpat jumpe Aliff Aziz&Adira...nak tau tak Adira nyayi lagu ombak rindu...
nie kte letak gambar Aliff Aziz yerhh
hmm yg sedih nyerr dpt tangkap gambar dari jauh jer tu yg tak jelas tu...takpelah janji dpat tgak Aliff Aziz
ingat nak masuk video Adira tgh nyayi..tapi lambat sangat..
ok sampai ni jelah ...jumpa lagi di post yg lain ...
nie gambar bangunan Pasaraya MYDIN

Tuesday, April 3, 2012

minat dgn cermin mata nerd hello kitty

Greeting Text

hai korang,
hari nak share tentang minat kte
terhadap cerminmata nerd hello kitty
mula2 tgk...mcm tak cantik
but bila tgk ramai yg dah pakai cantiklah pulak
hmm tapi susah la pulak
nak jumper spec nie..
hanya certain2 kedai jer
jual..ok lah sampai sini
saja...seeyou in next entry

hah tgk tu cantik spec ...hello kitty tu
comel lah ...sgt spec tu...

Friday, March 23, 2012

Greeting Text



hahaha so, long not update blog because i busy with my homework...then i feel longing with blog.
i so,miss you blog...and just finished the  exam haaah many corrections...my result so, far so good.
i wanna increase my result the when the next exam that all i wanna to say...i did't no what to say anymore


ok bye2
Assalammualaikum

Thursday, December 22, 2011

editing video

Greeting Text
video
hai nie atika edit
video sendiri tau 
x tau la cantik ke x
nie cuma basic jer
baru berjinak2 
la katakan

Monday, December 19, 2011

kebosanan melanda diriku

Greeting Text

hahahahahaha,
tgk tajuk hari atika share aper yg atika buat kalau kebosanan melanda diri atika,
ahahhhh niela kalu bosan melanda snap pic n then edit
korang tunggu aper lagi 
share la ngan atika aper yg korang wat bila bosan melamda
diri korang